Четверг, 18.04.2024, 03:13
Главная Регистрация RSS
Приветствую Вас, Гость
Меню сайта
Категории раздела
Архітектура [235]
Астрономія, авіація, космонавтика [257]
Аудит [344]
Банківська справа [462]
БЖД [955]
Біографії, автобіографії, особистості [497]
Біологія [548]
Бухгалтерській облік [548]
Військова кафедра [371]
Географія [210]
Геологія [676]
Гроші і кредит [455]
Державне регулювання [154]
Дисертації та автореферати [0]
Діловодство [434]
Екологія [1309]
Економіка підприємств [733]
Економічна теорія, Політекономіка [762]
Економічні теми [1190]
Журналістика [185]
Іноземні мови [0]
Інформатика, програмування [0]
Інше [1350]
Історія [142]
Історія всесвітня [1014]
Історія економічна [278]
Історія України [56]
Краєзнавство [438]
Кулінарія [40]
Культура [2275]
Література [1585]
Література українська [0]
Логіка [187]
Макроекономіка [747]
Маркетинг [404]
Математика [0]
Медицина та здоров'я [992]
Менеджмент [695]
Міжнародна економіка [306]
Мікроекономіка [883]
Мовознавство [0]
Музика [0]
Наукознавство [103]
Педагогіка [145]
Підприємництво [0]
Політологія [299]
Право [990]
Психологія [381]
Реклама [90]
Релігієзнавство [0]
Риторика [124]
Розміщення продуктивних сил [287]
Образотворче мистецтво [0]
Сільське господарство [0]
Соціологія [1151]
Статистика [0]
Страхування [0]
Сценарії виховних заходів, свят, уроків [0]
Теорія держави та права [606]
Технічні науки [358]
Технологія виробництва [1045]
Логістика, товарознавство [660]
Туризм [387]
Українознавство [164]
Фізика [332]
Фізична культура [461]
Філософія [913]
Фінанси [1453]
Хімія [515]
Цінні папери [192]
Твори [272]
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » Статьи » Реферати » Менеджмент

Реферат на тему: Приватне підприємство «ЄВРОТУР ІФ»
Реферат на тему: Приватне підприємство «ЄВРОТУР ІФ».

ПП «ЄВРОТУР»
Приватне підприємство «ЄВРОТУР ІФ» вже декілька років на вітчизняному туристичному ринку здійснює турагентську діяльність. Дане підприємство знаходиться в Івано-Франківській області, в місті Івано-Франківську, по вулиці Галицькій 4А. «ЄВРОТУР ІФ» є господарською одиницею заснованою на особистій власності, з правом найму робочої сили, громадянином України Ковальчук Петром Васильовичем, функціонує на принципах повної економічної і правової самостійності.
Дане підприємство працює на зовнішньому та внутрішньому ринках туристичних послуг. Одним з найбільш важливих рішень для туристичної підприємства є рішення відносно розробки та встановлення ціни на туристичний продукт. Туристичний продукт – комплекс туристичних послуг, необхідних для задоволення потреб туриста під час його подорожі.
З точки зору виробництва туристичний продукт являє собою сукупність певної кількості та якості товарів і послуг, підготовлених у даний конкретний момент для реалізації споживачам.
Приватне підприємство пропонує туристам як пекідж-тури, так і інклюзив-тури в межах України та закордон.
При розробці турпродукту агенцією «ЄВРОТУР ІФ» в комплекс туристичної пропозиції можуть входити, наприклад:
при організації зимового відпочинку – транспорт (автобус) до місця призначення, проживання в готелі, харчування, екскурсійне обслуговування, абонемент на ліфт-підйомник, курси навчання катання на лижах і т. д.;
при відпочинку з метою оздоровлення – крім основних туристичних послуг, первинний огляд з метою поставлення діагнозу і подальшого призначення на процедури, щоденне медичне обслуговування відповідно до призначень лікаря, надання медикаментів, вільний доступ до знарядь для проведення загальнооздоровчих вправ, заключний огляд та висновок і т.д. ;
при відпочинку на морських курортах – участь в декількох екскурсіях, в фольклорних та інших заходах, отримання подарунків – путівника, сувенірів, відкритки, календаря з виглядом курорту і т.д.;
при організації відпочинку туристів орієнтованих на спорт – абонемент на користування спортивними спорудами і послуги за вибором.
Отже, комплексне обслуговування допомагає туристам спланувати і організувати раціонально вільний час та зорієнтуватись на рівень цін, який реально діє на ринку. Це, безумовно, призведе до збільшення реалізації туристичного продукту, та допоможе турпідприємству збільшити свої прибутки від надання додаткових послуг.
В діяльності туристичної фірми теж наступає момент, коли на пропонований турпродукт падає попит, або існує багато аналогів пропозиції. Якщо вчасно не зорієнтуватись, і не сформувати нової пропозиції, підприємству загрожує криза. Тому, для стійкості підприємства серед великої кількості конкурентів та лідерства на туристичному ринку, турфірмі варто переорієнтуватись на розробку власного турпродукту.
При розробці нового турпродукту необхідно правильно скомплектувати пропозицію. Правильний набір послуг в «пакет» по кількості створює ясність туристу ще до початку самої подорожі і полегшує йому вибір.
Для забезпечення ефективної реалізації туристичних послуг, туристичному підприємству слід здійснювати комплекс заходів, що відображаються в формуванні маркетингової збутової стратегії.
Найважчими є завжди перші кроки, але якщо підприємство вдало пройшло період адаптації та втрималось на плаву, це говорить про його стійкість та правильну організацію. За роки праці встановились певні контакти, є навички роботи в даному напрямку, утворилося певне коло клієнтів. Однак, слід переглянути результати роботи за рік при співпраці з різними туроператорами та визначити пріоритети.
Турагенство обрало для співпраці наступних туроператорів: САМ, ЯНА, Гамалія, Тест тур, Каріа тур, Пегас Туристік . При реалізації турпродукту вказаних туроператорів, останні пропонують різні комісійні відсотки. Найчастіше підприємство укладає договори з туроператорами, клієнтами, з підприємствами, які надають послуги перевезення, харчування, проживання, екскурсійне обслуговування. Договори укладаються тільки в письмовій формі, де зазначаються права та обов’язки сторін, умови анулювання договору, форс-мажорні обставини, відповідальність сторін. Договірні відносини між туристом і туристичним підприємством створюються як відносини покупця (замовника) і продавця (виконавця).
Важливим моментом роботи даного підприємства, при пошуку нових пропозицій, є участь в туристичних виставках. Під час проведення виставок туристичне підприємство має великі можливості одночасного розповсюдження і отримання широкого спектру економічної, організаційної і комерційної інформації при відносній її вартості. Участь в роботі виставок та ярмарок – ефективний і потужний засіб формування маркетингових комунікацій туристичного підприємства.
Ще одним потужним засобом маркетингових комунікацій є Internet. Висока технічна оснащеність турпідприємства, доступ до мережі Internet, формування своєї електронної сторінки – все це запорука успіху підприємства.
Туристичне підприємство «Євротур ІФ» оснащене технічними засобами, які дають доступ до мережі Internet, має свою поштову скриньку.
Вимоги маркетингу не обмежуються тільки створенням високоякісного турпродукту і правильним встановленням ціни на нього. Необхідно також і відповідним чином довести даний продукт до кінцевого споживача – туристів, і забезпечити його доступність цільовому ринку. Для забезпечення ефективної реалізації туристичних послуг, туристичному підприємству слід здійснювати комплекс заходів, що відображаються в формуванні маркетингової збутової стратегії.
Реклама – один з найдорожчих елементів комплексу маркетингових комунікацій. Від того, наскільки правильно будуть визначені цілі реклами, вибрані засоби її розповсюдження, розроблені рекламні звернення з урахуванням цільової аудиторії і багато іншого залежить кінцевий результат рекламних заходів, окупність вкладених засобів і отримання того ефекту, на який розраховує туристичне підприємство.
Отже, для того, щоб зусилля і затрати принесли очікуваний результат, необхідний системний і комплексний підхід до здійснення рекламної діяльності.
Але на сьогоднішній день приватне підприємство «ЄВРОТУР ІФ» не вживає ніяких заходів для просування як туристичного продукту, так і самого підприємства на ринку, тобто не користується послугами підприємств та організацій, які пропонують послуги реклами.
Також, дане підприємство пропонує послугу – страхування туристів. Страхування буває обов’язковим або добровільним, групове або індивідуальне, і здійснюється на підставі відповідних правил. В даному договорі викладено порядок укладання, зміни, припинення і термін чинності договору страхування, розглядаються страхові ризики і випадки, а також страхова сума, страховий внесок і страхове забезпечення, права й обов’язки сторін. Укладаючи договір страхування, страхувальник одержує відповідний поліс страхування. Приватне підприємство «ЄВРОТУР ІФ» пропонує такі види страхування: страхування туриста і його майна, здоров’я (медичне страхування). В ст.. 17 Закону України «Про туризм», страхування туристів (медичне та від нещасного випадку) є обов’язковим і здійснюється суб’єктами туристичної діяльності на підставі угод зі страховими компаніями, які мають право на здійснення такої діяльності.
В ст. 17 Закону України «Про туризм», з метою створення рівних можливостей суб'єктам туристичної діяльності на ринку туристичних послуг та забезпечення захисту прав і законних інтересів громадян, захисту навколишнього природного середовища, підвищення рівня туристичного обслуговування здійснюється ліцензування турагентської діяльності. Приватне підприємство «ЄВРОТУР ІФ» працює на основі виданої ліцензії № 21 (з 12.10.2007 до 12.10. 2012), яка зазначена в ліцензійному реєстрі під номером 6352.
Важливим моментом у здійсненні турагентської діяльності є стандартизація та сертифікація. Дане підприємство спрямовує свою діяльність на: безпеку життя і здоров'я туристів, охорону майна, туристичних ресурсів, довкілля та підвищення якості товарів, робіт, послуг відповідно до потреб споживачів. Отже, приватне підприємство «ЄВРОТУР ІФ» працює для задоволення потреб споживачів, що є запорукою успіху будь-якого підприємства.
Категория: Менеджмент | Добавил: Aspirant (13.06.2014)
Просмотров: 550 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: